RealityBook.sk

Magazín o bývaní a realitách

PR

Je váš televízor na správnom mieste? S držiakmi Ekon prichádzajú aj nové možnosti

Uchytávanie televízorov na stenu je dnes čoraz populárnejšie. Medzi najväčšiu výhodu patrí fakt, že toto riešenie šetrí miesto a umožňuje vám využiť celý potenciál a výšku miestnosti. Navyše pôsobí veľmi estetickým dojmom. Ak sa aj vy rozhodujete o kúpe držiaka, nepodceňujte jeho kvalitu. V čom sú výnimočné produkty značky Ekon?

 

Pred výberom držiaka na televízor je nutné poznať niekoľko dôležitých parametrov. V prvom rade musíte vedieť, akú má vaša TV hmotnosť. Na základe nej potom viete vybrať verziu s adekvátnou nosnosťou. Ďalším podstatným údajom je VESA štandard, ktorý hovorí o rozstupe upevňovacích otvorov na televízore. Pri moderných zariadeniach sa môžete často stretnúť napríklad s VESA 400 x 400 mm.

 

Prečo držiaky Ekon?

Držiaky pod TV Ekon

Ekon Home Partner je dcérska spoločnosť talianskeho výrobcu SBS s viac ako 20-ročnou históriou. Zameriava sa na výrobu audio a video káblov, adaptérov, diaľkových ovládačov, ale aj vysokokvalitných držiakov televízorov.  S vlastným tímom vývojárov, ktorí sa špecializujú výhradne na dimenzovanie a optimalizáciu jednotlivých držiakov, spĺňajú aj tie najprísnejšie štandardy.

Pokiaľ teda hľadáte maximálnu kvalitu spojenú s eleganciou, držiaky TV Ekon budú pre vás tou správnou voľbou.

 

Fixné verzus nastaviteľné držiaky na TV

Pri výbere držiaka na televízor je dobré vedieť, či budete chcieť fixný alebo nastaviteľný. V produktovom portfóliu Ekon nájdete viaceré modely, ktoré sa svojimi možnosťami odlišujú.

 

Fixné držiaky na TV

Dixné držiaky na TV

Najväčšou výhodou fixných držiakov je ich jednoduchá konštrukcia. Vďaka nej môže byť televízor od steny vzdialený len 2 cm. Nijako tak nebude zasahovať do priestoru a so stenou vytvorí takmer jednoliaty celok. Takéto riešenie nájde praktické uplatnenie najmä v elegantne zariadených moderných priestoroch.

Fixné držiaky sa nedajú vôbec posúvať alebo naklápať. Sú vhodné na miesta, kde televízor vždy sledujete len z jedného bodu a nemáte potrebu ho prispôsobovať iným sledovacím uhlom.

 

Nastaviteľné držiaky na TV

Nastaviteľné držiaky pod televízor

Spoločnosť Ekon vyrába viacero nastaviteľných držiakov TV. Jednoduchšou verziou sú modely, ktoré sa nastavujú okolo horizontálnej osi. Čiže, dajú sa naklápať smerom hore a dolu. Túto vlastnosť využijete napríklad v prípade, že chcete televízor sledovať z postele. Jednoducho si ho naklopíte tým smerom, kde na neho bezchybne vidíte. V produktovom portfóliu nájdete aj držiaky umožňujúce vertikálne nastavovanie polohy televízora.

Pokročilejšou verziou sú modely, ktoré dovoľujú televízor naklápať nielen okolo horizontálnej, ale aj vertikálnej osi. Teda, sprava doľava a opačne. Tento pohyb je možný vďaka špeciálnemu dvojitému ramenu, ktoré sa dá vysúvať do rôznych vzdialeností od steny.

 

Stavte na kvalitu a eleganciu

TV držiaky

Jednotlivé držiaky TV Ekon sa líšia svojou nosnosťou, VESA štandardom a možnosťami v nastavení. Viaceré črty však majú spoločné. Vyrobené sú z prémiových kovových zliatin, ktoré sú mimoriadne pevné, no ľahké zároveň. Nevytvárajú tak nadmernú záťaž na stenu a neprehýbajú sa pod tiažou televízora. Ich povrch je uhladený a elegantný, takže opticky nenarušia vzhľad moderne zariadených interiérov. A čo je najlepšie? Predávajú sa so všetkým príslušenstvom, ktoré potrebujete pre montáž. Inštaláciu na stenu zvládnete aj svojpomocne a zaberie vám len minimum času.

 

Prémiové držiaky na televízory Ekon zoženiete v e-shope a predajniach NAY.

Nay

zdroj: sponzorovaný článok, Ekon
zdroj obrázkov: Ekon

 

Advertoriál

Sponzorovaný obsah na magazíne Reality Book